Categorie├źn

Over nieuwbeerta.com

Nieuwbeerta.com is de werknaam van Arjan Nieuwbeerta. Hij was in de periode van 2010-2014 werkzaam als SEA specialist bij full-service online marketingbureau Bonobos.

Als SEA specialist verzorgde hij bij Bonobos de online advertentiecampagnes op zowel zoekmachines als andere media. Denk bijvoorbeeld aan Facebook en Marktplaats. Nieuwbeerta.com is Google Adwords Professional (GAP). De nadruk van de werkzaamheden lagen dan ook op het opzetten, monitoren en optimaliseren van Google Adwords campagnes zowel in het Zoeknetwerk als Display Netwerk.

Vanaf 2014 tot 2015 was hij Hoofd van SEA afdeling bij online leadgenerator Allfree. De afdeling bestaat uit 4 Google Adwords specialisten die via verschillende advertentiekanalen leads genereren voor MKB bedrijven in heel Nederland. Focus is om leads te genereren voor bedrijven die zich bezig houden met klussen in en rond het huis. Dit wordt gedaan middels verschillende concepten/websites zoals 0900 0800 en Stad Beroep.

Op dit moment is hij werkzaam op de online marketing afdeling van Brandfield BV. Daar is hij verantwoordelijk voor de online advertentie campagnes van diverse grote webshops zoals www.horloges.nl en www.sieraden.com. Daarnaast beheert hij de diverse samenwerkingen met bekende online webshops/platforms zoals Bol.com, Zalando.nl en Amazon.