Marktplaats Admarkt

Op Marktplaats zijn er diverse advertentiemogelijkheden buying essays online. Eén daarvan is de Marktplaats Admarkt. Dit is een vergelijkbaar advertentiesysteem als Google Adwords en Facebook Ads. Net als bij Google Adwords en Facebook ads betaalt u bij Marktplaats Admarkt alleen wanneer een gebruiker op uw advertentie klikt.

U kunt in Marktplaats Admarkt zogenaamde example informative speech topadvertenties aanmaken. Deze advertenties zien er net zo uit als de ‘normale’ gratis advertenties, maar een topadvertentie wordt altijd in de bovenste 5 zoekresultaten op marktplaats getoond.

Voordelen Marktplaats Admarkt

Via de Marktplaats Admarkt is het mogelijk om altijd bovenaan de zoekresultaten te adverteren. Bovendien ligt de CPC (kosten per klik) in veel gevallen veel lager dan bij Google Adwords en Facebook Ads. Het is zelfs mogelijk om te adverteren voor slechts €0.01 per klik. Bovendien bereikt u via Marktplaats zeer koopgericht publiek. Tevens via de Marktplaats Admarkt kunt u gericht in rubrieken adverteren die relevant zijn voor uw diensten en/of producten. Adverteren op Marktplaats is zeer geschikt voor webwinkels en MKB-bedrijven.