Online adverteren

Nieuwbeerta.com houdt zich bezig met het adverteren buying essays op diverse media. Hieronder vindt u meer informatie over de belangrijkste online advertentiekanalen.

Google Adwords
Met Google Adwords kunt u gericht en effectiefinformative speech example online adverteren in de zoekmachine Google. Zo kunt u bijvoorbeeld adverteren op zelfgekozen zoektermen en bijvoorbeeld alleen in uw regio of werkgebied.
Lees meer over Google Adwords >>

 

Bing adsBing ads is een vergelijkbaar advertentieprogramma als Google Adwords. De advertenties worden alleen dan binnen de Bing en Yahoo zoekmachine en het Bing/Yahoo netwerk getoond. Ondanks dat het Bing netwerk een stuk kleiner is dan Google Adwords in Nederland, is het wel veel goedkoper adverteren.
Lees meer over Bing ads >>

 

Facebook adsOok adverteren op Facebook, het grootste sociale netwerk ter wereld, is mogelijk. De zogenaamde Facebook ads kunt u richten op zeer specifieke doelgroepen. Selecteer uw doelgroep bijvoorbeeld op geslacht, leeftijd of interesses.
Lees meer Facebook ads >>

 

Marktplaats AdmarktVia Markplaats Admarkt is het mogelijk om doelgericht producten te verkopen, meer website bezoekers te genereren en/of naamsbekendheid te verhogen. Net als bij Google Adwords en Facebook betaalt u hier alleen als een potentiƫle klant op uw advertentie klikt.
Lees meer over Marktplaats Admarkt >>