Google Adwords zoeknetwerk

Google Adwords campagnes Pro Circle

Nieuwbeerta.com : 11 december 2013 21:23 : Google Adwords Zoeknetwerk

Pro Circle
Binnen de B-to-B markt wordt online ook steeds belangrijker. Dat beseft ook Pro Circle zich. Daarom heeft ook Pro Circle besloten te investeren in online marketing. Doel is om leads te werven voor in company bedrijfstrainingen op maat. Dit middels zoekmachine optimalisatie, social media en Google Adwords campagnes, die worden beheert door Nieuwbeerta.com.

Google Adwords Grants voor IBISS Foundation

Nieuwbeerta.com : 23 september 2013 20:47 : Google Adwords Zoeknetwerk

IbissSinds medio 2013 verzorgt Nieuwbeerta.com in samenwerking met diverse andere online marketeers de Google Adwords Grants campagnes voor de IBISS Foundation. IBISS is een goed doel dat kansarme groepen in de favela’s van Rio de Janeiro helpt door ze een eerlijke kans te geven op een betere toekomst. Sport, muziek, zorg en scholing zijn daarbij belangrijke middelen. Met diverse projecten daagt IBISS de mensen uit om de toekomst in eigen hand te nemen!

Wat is Google Grants?

Goede doelen kunnen bij Google gebruik maken van een zogenaamd Google Grants account. Dit is een speciaal Adwords account voor non-profit organisaties. Met dit account is het mogelijk om met Google Adwords gratis te adverteren binnen het Google Netwerk. Goede doelen met een Google Grants account krijgen een maximum budget van 329 dollar per dag en de maximale CPC is niet hoger dan 2 dollar per klik. Kortom, een mooi advertentiebudget om IBISS als goed doel te promoten. Doel van de Google Grants campagne voor IBISS is om naamsbekendheid te creëren en online extra fondsen te werven.

Meer SEA leadcampagnes DHC Loodgietersbedrijf

Nieuwbeerta.com : 1 oktober 2011 15:03 : Google Adwords Zoeknetwerk, Nieuws


Tot voor kort werden alleen leads geworven voor DHC in Noord-Holland. Dit is een groot succes! DHC ontvangt iedere maand een aanzienlijk aantal extra potentiële klanten. DHC heeft daarom besloten haar werkgebied uit te breiden met Zuid Holland. Door middel van Google Adwords campagnes worden nu ook in Zuid Holland nieuwe potentiële klanten geworven.

SEA campagne Today Service

Nieuwbeerta.com : 21 juni 2011 10:22 : Google Adwords Zoeknetwerk


Voor Today Service worden een aantal Google Adwords campagnes beheert gericht op verschillende diensten. Voorheen werd er al geadverteerd door Today Service in Google. Echter, met de nieuwe campagnes betaald deze klant veel minder per klik!

SEA campagne Glas Compleet

Nieuwbeerta.com : 20 juni 2011 10:48 : Google Adwords Zoeknetwerk


Steeds meer MKB-bedrijven proberen online adverteren. Zo ook Glas Compleet, een glashandel uit de Flevopolder. Voor Glas Compleet is dan ook een Google Adwords campagne in het zoeknetwerk opgezet. Doel is het werven van meer potentiële klanten en uiteindelijk natuurlijk meer klussen!

« Pagina 1, 2 »